GIDA VE TAHIL

Gıda ve Tahıl sanayi büyük miktarlarda yanıcı toz üretir. Ek olarak, mesela ufalanma işleminden geçirilen nişasta ve şeker gibi ürünler daimi bir patlama tehlikesi oluşturur. KST değerleri tüm ürün çeşidi yelpazesinde farklılık gösterir. Ayrıca, gıda katkı maddeleri ve süt tozu gibi ürünlerin sıhhi gerekliliklerini karşılamak için özel kurulum uygulamaları uyarınca kurulması gereken patlamaya karşı koruma sistemlerinin karşı karşıya kaldığı belirli zorluklar bulunmaktadır.

Patlamaya Karşı Doğru Koruma Sistemini Seçme

Patlamaya karşı koruma sistemlerinin üç temel türü bulunmaktadır: tahliye, izolasyon ve baskılama. Uygulamanız için hangi çözümün daha doğru olduğu konusunda fikir edinmek için akış şemasını takip edin.


Patlama riski sizi endişelendiriyor mu?
Hemen bir uzman görüşüne başvurun!